icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

 

22/04/2014

Top 5 ideale voorjaarsskigebieden!

De winter is voorbij en je hebt nog niet genoeg van de piste? Probeer het voorjaarsskiën uit: fijne temperaturen, veel zon en de pistes zijn minder druk: de ideale omstandigheden! Hieronder vind je een lijst van de beste skiresorts die langer open blijven, zodat je kunt blijven genieten.
Meer lezen

21/02/2013

Geanimeerde skivakanties in Les Houches!

Tijdens de februarivakantie organiseert het skistation van Les Houches talrijke activiteiten om uw verblijf in het station op te vrolijken : ontdek ze vlug en geniet ervan ! Voor groot en klein!
Meer lezen

19/02/2013

Great Event in Samoëns : de Bet On Orbit op 6 januari !

Het skistation Samoëns verwelkomt de Bet On Orbit, voor een feestelijke en sportieve avond: demonstratie van Freestyle ski, musiek, warme wijn en reuzetartiflette, gevolg door een concert met Vicelow en Guest, om het feest te verlengen.
Meer lezen

14/02/2013

La Rosière, een skistation vol animatie !

Tijdens de carnavalvakantie van februari stelt het skistation La Rosière talrijke activiteiten voor aan de skiamateurs, groot of klein! Ontdek dit dynamisch skistation, gelegen tussen de Mont Blanc en de Tarentaise.
Meer lezen

12/02/2013

La Mongie : een skistation in de Pyreneëen

In La Mongie geniet u van het skidomein van Grand Tourmalet, het grootste skidomein van de Franse Pyreneëen. U ontdekt er tal van activiteiten: alpineskiën, snowboard, langlauf, freeride, rackets…
Meer lezen

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com