icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

29/12/2011

Afspraak in Méribel voor de Europa Cup Alpijns skiën

Op 11 januari 2011 vindt in Meribel de FIS Europa Cup voor Mannen plaats. Op het programma van deze etappe: de Super Giant, de Giant en de Slalom.

Skiverhuur Meribel

In het hartje van de 3 Vallées ligt Méribel, een ideaal skistation dat over een van de prachtigste en grootste skidomeinen ter wereld beschikt. Les 3 vallées geniet van een grote keuze van gevarieerde pistes , voor het plezier van alle skiliefhebbers: beginnelingen of gevorderden. Of u nu behoefte heeft aan afleiding of aan prestatie, u zult zeker genieten van de besneeuwde afdalingen van het domein en ook van andere activiteiten zoals de snowparks , ludieke ruimtes, wandelingen met rackets, of bevroren watervallen …De diensten van Skimium staan u bij om u volop van al de mogelijkheden van het station te laten genieten, met de huur van alpijnse ski’s, langlaufski’s, snowboards of rackets tegen de voordeligste prijzen.

Na een sportieve dag op de pistes van Méribel zal u zeker genieten van een welverdiende rust , en misschien wilt u dan het spektakel van andere skiërs bewonderen? Van 14 tot 16 januari 2012 komt de FIS Europa Cup voor mannen voor de 3de maal naar Méribel. U kunt dus genieten van het spektakel van de bekende kampioenen op de piste van het stadium van Corbey. Drie wedstrijden zijn voorzien: de Super Giant, de Giant en de Slalom. Voor de drie wedstrijden worden snelheid, techniek en precisie in acht genomen. Een belangrijke afspraak in Meribel, en alvast een indrukwekkend schouwspel.

Skimium ook beveelt:

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com