icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

26/12/2012

Alpe d’Huez, een levendig en geanimeerd skistation.

Het station Alpe d’Huez ligt op 1860 meter hoogte in het massief van “Grandes Rousses”. Het biedt zijn bezoekers een uitstekend panorama, 3 sterren geklasseerd in de Guide Michelin, over het Parc National des Ecrins en zijn prestigieuze spitsen, waaronder de Mont Blanc. De gunstige ligging van het station zorgt voor veel zonneschijn tijdens de winter. Het skidomein Alpe d’Huez Grand Domaine Ski verenigt Alpe d’Huez, 4 stations en twee traditionele dorpen die hun authentiek karakter hebben kunnen behouden:  Auris-en-Oisans, La Garde, Le Freney d’Oisans, Oz-en-Oisans, Vaujany en Villard-Reculas. Er zijn pistes voor iedereen. Groene pistes en speciale zones voor beginners, om zich stilletjes aan met het skiën vertrouwd te maken. En zwarte pistes voor de gevorderden, om sensaties en emoties te beleven, op een gigantisch skidomein met meer dan 2.200 m hoogteverschil. In het station van Alpe d’Huez kunnen gevorderde skiërs de mythische afdalingen aanpakken, met ongeveer 2000 m hoogteverschil, zonder een enkele skilift te gebruiken! Maar het skistation beschikt ook over talrijke sportieve, culturele en ontspannende happenings, evenals belangrijke evenementen de hele winter door! Op 5 en 6 januari heeft bijvoorbeeld alweer de Energiapura Atomic Cup plaats: een jaarlijkse reuzeslalom met meer dan 600 kinderen. Misschien de toekomstige kampioenen! Voor de amateurs van ski-cross heeft op 8 en 9 januari 2013 de Europese Skicross Cup plaats, georganiseerd door de Ski Club van Alpe d’Huez. Rendez-vous met de internationale talenten op het snowpark van de Lac Blanc van Alpe d’Huez, voor een vertrek per vier op een piste met scherpe bochten en grote sprongen! Skifans huren hun materiaal in een van de 5 Skimium winkels van Alpe d’Huez: kortingen, actueel merkmateriaal, professionele raad…Skimium blijft nummer een voor de skiverhuur in Alpe d’Huez!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com