icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

11/12/2012

Arc 1800 : de Red Bull Linecatcher, van 12 tot 19 januari 2013

Arc 1800 verwacht u in het hartje van Paradiski, een domein op meer dan 3000 meter hoogte, op de top van de gletsjers, met een verzekerde besneeuwing dankzij  70% van de pistes die boven de 2000 meter liggen: ideaal voor ijverige skiërs! Aan de rand van het woud en aan de voet van de pistes ligt het station Arcs 1800 dat samengesteld is uit vier dorpen (Charvet, Chantel, villards, Charmettoger). Elk nodigt u uit te genieten van een uitzonderlijke bergomgeving en talrijke animaties tijdens de dag en tijdens de nacht, voor emotievolle momenten!

Van 12 tot 19 januari 2013 komen de beste riders van de planeet bijeen in Les Arcs, voor het jaarlijkse freestyle backcountry evenement: de Red Bull Linecatcher! Kom en ontdek de perfecte fusie tussen Freeride en Freestyle op een 100% freeride spot: Les Arcs “Cirque de fond Blanc”. De grootste kampioenen zullen de ongerepte afdalingen aanpakken met stroken en rotspijpen, uitzonderlijke lijnen en sprongen uitoefenen, en opperbest het natuurlijk reliëf en de kickers benuttigen. Elke prestatie wordt genoteerd volgens de criteria van de freeride – vloeibaarheid, technisch karakter en engagement – zonder de stijl te vergeten, uiterst belangrijk in de backcountry Freestyle!

Beleef een uitzonderlijk moment in Les Arcs 1800,  woon de Red Bull Linecatcher 2013 bij, en geniet van het station en zijn ludieke ruimtes, snowpark, boardercross, halfpipe… Voor de skiverhuur heeft u in Les Arcs 1800 twee winkels ter beschikking die partner zijn met Skimium, vijf in totaal voor het hele gebied van Les Arcs! Recent en goed onderhouden materiaal, bestudeerde prijzen (met kortingen tot -50%), professionele raad, geniet van de ervaring van Skimium!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com