icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

21/02/2012

Carnaval in Les Menuires, op 21 februari

Op 21 februari feest men Carnaval in Les Menuires! De kinderen, verkleed en/of geschminkt zullen samen defileren in de straten, tot de grote vreugde van hun ouders.

In het skistation van Les Menuires kunnen ski- en wintersportliefhebbers grote sensaties beleven. Het domein van de Savoie biedt zijn bezoekers een aangenaam en gezellig kader, met een hedendaagse architectuur, die houten chalets met luxeappartementen combineert, maar altijd de traditie van steen en hout bewaart. In dit decor heeft iedereen het naar zijn smaak: het station heeft het label Famille Plus gekregen, die hen een goed onthaal garandeert. Zo verwelkomt de Village Piou Piou de allerkleinsten vanaf 3 maand, waar ze kunnen spelen en lachen terwijl de grootsten het skiën uitproberen en zich uitleven op de pistes. De jongeren onder 5 jaar hebben een gratise skipas en het station biedt het 4 roltapijten en een gratise skilift, met 2 speciale zones voor beginners. En de gevorderde skiërs genieten van het domein van de 3 Vallées, het grootste ter wereld, met 600 kilometer pistes en talrijke ludieke ruimtes.

Op Vastenavond wordt s’avonds een feest georganiseerd voor de kinderen: schminkpartijen, verkoop van verkledingen, muziek,…Om 16 uur begint de stoet aan de Piou Piou tuin van de Croisette: geschminkte en/of verklede kinderen zullen door het station defileren tot de Château de la Glisse, waar ze lekkere warme chocolademelk kunnen proeven. Een familiale bijeenkomst, na een sportieve skidag!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com