icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

14/12/2011

De eindejaarsfeesten, een magisch moment in Avoriaz !

Voor de eindejaarsfeesten stelt Avoriaz talrijke activiteiten en animaties voor, voor groot en klein. Sleewedstrijden, concerten, fakkelafdalingen, vuurwerk…noem maar op.

Avoriaz is de ideale bestemming voor onvergetelijke eindejaarsfeesten, in familieverband of met vrienden. Het kader van het skistation zorgt voor een aangename verandering van omgeving: het station ligt in het hartje van les Portes du Soleil, het is volledig bestemd voor voetgangers, altijd besneeuwd, de straten zijn precies skipistes, men kan overal wandelen met de ski’s aan de voeten, tussen houten residenties en chalets,… Kinderen spelen op hun sleeën, koetsen spelen de rol van taxi’s, en zonnige terrasjes staan voor u open om u te laten genieten van het zachte leven.

Het ideale decor dus om samen met uw kinderen uitzonderlijke kerstfeesten te beleven, en te genieten van alle door het station aangeboden animaties. Want dit jaar heeft het station een betoverend programma voorbereid voor klein en groot, om zowel de sensatieliefhebbers als de contemplatieven te verheugen met magische voorstellingen. Kinderen tussen 5 en 14 mogen bijvoorbeeld deelnemen aan een verassende sleerace per categorie, op een 80 meter lange en verlichte piste. Ouders zullen deze momenten vereeuwigen. Hemelse lantaarnen zullen de hemel verlichten en het rijkelijk decor van Avoriaz nog meer idealiseren… U mag ook de spectaculaire animatie van Sébastien Cohendet bewonderen, die twee grote ijs blokken van 150 kg zal betoveren in sculpturen, dit alles in een prachtig schouwspel die groot en klein zal verheugen. En op 31 december zal u mogen genieten van een prachtig spektakel: 200 skileraren van de Ecole du Ski Français zullen met fakkels een van de mooiste pistes van de Alpen afdalen: de piste van Arare. De afdaling wordt bekroond met het groot eindejaarsvuurwerk.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com