icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

21/01/2013

De Telemark World Cup in het station Les Houches

In het hartje van het massief van de Mont Blanc, in de vallei van Chamonix (Haute-Savoie), bevindt zich het skistation Les Houches, op 1000 meter hoogte. Bezoekers genieten er van een uitzonderlijk zicht op prachtige bergen, en van een warm onthaal. Het is een familiaal en sfeervol skistation, met een ideaal skidomein, een zeer goed onthaal en talrijke activiteiten voor de jongeren. Want naast het skiën worden talrijke andere activiteiten voorgesteld, zoals ontdekkingswandelingen met  huskies , paarden, of St Bernardushonden, midden in een authentieke en verassende natuur!

In het station Les Houches houdt men ook van “anders” skiën: op 9 en 10 februari vindt de Telemark World Cup plaats. 100 deelnemers vanuit 14 landen zullen zich terugvinden in Les Houches en in Chamonix voor een ongelooflijk sportief avontuur. Op zaterdag heeft de nachtelijke Classic Sprint plaats op de skipiste”Les Planards” in Chamonix Mont Blanc, en op zondag heeft de “Classique” plaats op de skipiste “La verte des Houches”. Deze twee dagen worden geanimeerd door musikale voorstellingen, stands met regionale producten, sfeer en andere animaties. Dé gelegenheid om in Les Houches deze onbekende discipline die door experts beoefend wordt, te ontdekken!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com