icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

16/12/2011

Feestelijk nieuwjaren in Courchevel

Het feestelijk skistation Courchevel viert het nieuwe jaar zoals het moet ! Vuurwerk, Dance Party on the snow, en daarna het Nieuwjaar Ski Show… in Courchevel zijn er festiviteiten voor iedereen!

Het welberoemd skistation Courchevel is als het ware verdeeld over vijf niveaus, die aan ieders verwachtingen voldoet: familiaal, feestelijk, authentiek of luxueus. Voor het nieuwe jaar is het de ideale bestemming voor feestduiven! Ze zullen genieten van het plezier van de wintersport en van het feest, ski-of snowboardafdalingen doen afwisselen met levendige feesten, zich relaxen in een van de talrijke spa’s van het station en op hun beste zijn om zich tot in het hartje van de nacht te vermaken.

Op 31 december 2011 nodigt Courchevel u uit, na te hebben geskied op een van de grootste skidomeinen ter wereld, u te verenigen in Courchevel 1850 om de hele nacht door te feesten in gezelschap van een van de meest talentvolle DJ’s van het moment: Alexandre Billard! Zijn carrière is al goed begonnen: na feestelijke nachten in St Martin, New York of Miami, zorgt hij nu voor de beroemde feesten van Christian Dior, Louis Vuitton, of de Sound Factory Club… Hij is tegenwoordig resident in de VIP Room Saint Tropez en Parijs, en officiële remixer voor Jean Roch. Met hem beleeft u meer dan zeker een uitzonderlijke en hevige nacht!

Maar vanaf 1 januari moet u weer sportief op de voeten staan! Courchevel stelt u voor het nieuwe jaar mooi te beginnen, met een magisch spektakel rond het thema van vuur en sneeuw: de Ski Show van het nieuwe jaar! U zal kunnen kijken naar demonstraties van vershillende glijtechnieken, genieten van een magische fakkelafdaling, en de eerste dag van het jaar beëindigen met een prachtig vuurwerk.

Trefwoorden : Noel et nouvel an

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com