icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

21/02/2013

Geanimeerde skivakanties in Les Houches!

In het skistation van Les Houches in de vallei van Chamonix zullen de families van de skiërs alles vinden wat ze willen om hun vakantie te slagen: een uitzonderlijk kader in het massief van de Mont Blanc, een Skimium partner winkel voor de huur van het skimateriaal voor groot en klein, een skidomein dat voor iedereen toegankelijk is, ongeacht het niveau,  met de mogelijkheid te skiën op pistes van goede kwaliteit, en diverse animaties, om van plezier af te wisselen.

Zo kunt u zich, op 27 februari, wagen aan een afdaling in paret, een ouderwetse houten slee. Dit vanaf 10 jaar, en met gegarandeerd plezier! U krijgt ook de gelegenheid de ski-joëring te ontdekken, een discipline van Scandinavische oorsprong, die ski en paardenslee combineert, en elke donderdag van de schoolvakantie kunt u tussen 15 en 17u daar uw inwijding van doen. Op 27 februari kunt u in teamverband deelnemen aan een grootse sneeuwbalgevecht: de Yukigassen: dit is een sneeuwballengevecht voor volwassenen, van japanse oorsprong, die een goede worp alsook een goed team vereist! Het spel speelt zich af in een ruimte vol grote sneeuwblokken. De bedoeling is de vlag van de tegenstrijders af te nemen, zonder door de sneeuwballen getroffen te worden. Elk team beschikt per half-time over 90 bollen, die door een speciale machine vervaardigd worden. 

Trefwoorden : info les houches

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com