icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

14/02/2012

Geniet van alle soorten glijplezieren in Thollon les Memises

Het station van Thollon les Memises verwelkomt u in een uitzonderlijk kader, recht tegenover de Lac Léman in de zwitserse Alpen. Ontdek zijn skidomein en geniet van alle plezieren van de wintersport.

Thollon les Memises is een authentiek dorpje uit de Savoie, met de bijnaam « Balcon du Léman » door zijn uitzonderlijk zicht op de Lac Léman, de Jura en de bergen van de zwitserse Alpen. Dit conviviaal skistation is ideaal voor een familie verblijf, en is een gewaardeerde bestemming voor bergliefhebbers. Het geeft toegang tot een ideaal skidomein voor beginners en voor kinderen, die plezier zullen beleven op de 16 alpijnse pistes, 52 kilometer groene, blauwe of rode pistes: het perspectief op de Lac Léman beneden is indrukwekkend! Een snowpark, paden voor racket-wandelingen met charmante routes door het plateau van Mémises, en 6 kilometer langlaufpistes worden door het station aangeboden. En de berg van Mémises is een befaamde paragliding spot dankzij zijn spectaculair zicht op de Lac Léman, met aangename vliegcondities. Het station Thollon les Memises is de ideale bestemming voor families die van skiën houden en van het wintersportplezier. Kinderen kunnen er vanaf 4 jaar leren skiën met de skischool van het station die een ludieke aanpak heeft. Ouders met kleinere kinderen van 6 maand tot 6 jaar, kunnen elke dag van de schoolvakantie terecht bij de kinderopvang. En om uw verblijf te vergemakkelijken, beschikt het skistation over een Skimium partner winkel. Zo kunt u online uw skimateriaal reserveren, voor uw vertrek, en profiteren van extra kortingen. Bij uw aankomst haalt u uw skis in het station op. Ski’s, snowboards, rackets, helmen, skischoenen, alles kan online gereserveerd worden bij Skimium, in grote of kleine maten. En de huur van 4 uitrustingen geeft u recht op 5% extra korting!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com