icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

31/12/2011

Glijden en fun in les Arcs 2000

Extreme skisensaties of vintage inspiratie, wat u ook verkiest, u vindt het in Les Arcs 2000. Als centrum van de nieuwe glijsporten stelt Les Arcs speed riding of yooner voor.

Ski Huur Arc 2000

Het skistation Les Arcs nodigt alle skiliefhebbers uit te genieten van zijn groots en geweldig skidomein ! In het hartje van de Alpen is Paradiski een waar skiparadijs, zoals zijn naam het aanduidt. Het is een idyllische plaats voor sensatieliefhebbers, met duizelingwekkende afdalingen, alsook voor bergliefhebbers die in een beschermde natuur willen skiën. Het domein bevindt zich bovenop gletsjers op meer dan 3000 meter hoogte, en ongeveer 70% van de pistes liggen boven de 2000 meter, met meer dan 425 kilometer pistes.

Maar het station biedt ook andere mogelijkheden, andere gewaagde activiteiten…Aan de voet van de Aiguille rouge, het hoogtepunt van het skidomein, is les Arcs de ultieme etappe voor sensatieliefhebbers, dé spot waar nieuwe glijplezieren uitgeprobeerd kunnen worden. Kilomètre lancé, freeride, speed riding, ski joering…diegenen die zweren bij originele ervaringen zullen hun kunsten mogen tonen! Speedriding bijvoorbeeld is een combinatie van ski en paragliding, glijden en vliegen! Voortgetrokken door een zeil gaat men geleidelijk aan de lucht in, en kan men over een obstakel vliegen of onbereikbare plekjes ontdekken… Gevorderde skiërs kunnen deze sport beoefenen in Arc 2000. Een ander soort sport is de yooner : een soort kleine slee met een ergonomische stoel die steunt op een enige kleine ski. De yooner heeft een goeie vering om de schokken te absorberen en wordt bestuurd met behulp van een steel: in enkele minuten leer je het aan en kan je er plezier aan beleven.

Om uw skiverhuur te vergemakkelijken is het station uitgerust met 3 Skimium partner winkels. U kunt er uw compleet skimateriaal huren, alpijnse ski’s, langlauf ski’s, korte ski’s, snowboard, rackets, skischoenen en helmen…En indien u in Les Arcs 2000 nieuwe sporten wil uitproberen, kunt u kiezen voor de optie “Vrij Overschakelen”, waarmee u elke dag van materiaal kan veranderen. Veel skiplezier in Arc 2000!

Skimium ook beveelt:

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com