icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

21/09/2011

Het skistation La Clusaz verwelkomt u voor het seizoen 2011/2012

In het hartje van de Haute-Savoie ligt het skistation La Clusaz, een ideaal station voor wintersportliefhebbers: ski, snowboard, rackets, alles is er te doen. In 1956 werd La Clusaz geklasseerd als toeristisch station. Het ware succes van het station begon in 1907 wanneer de skisport ontstond. Het skidomein van La Clusaz kwam tot zijn volle ontplooiing in de jaren ’50, wanneer de skisport populair werd en de téléférique uitgevonden werd.

La Clusaz Manigod biedt meer dan 80 pistes (7 zwarte, 24 rode, 30 blauwe en 23 groene), toegangkelijk dankzij de talrijke installaties : téléférique, télébenne, stoeltjesliften. Zoals alle grote stations heeft La Clusaz genoeg aan sneeuw, en u vindt er de ESF club (école de ski française), alsook een nieuw systeem voor de skipassen: het systeem skipass zonder handen, actief sinds 2008.

Het station verwelkomt u, en met Skimium kunt u uw ski’s direct in een Skimium partnerwinkel van La Clusaz huren . Waarom? Om de wagen niet te overbelasten, en om te profiteren van de voordelige prijzen, tot 40% korting. Voordelig skiverhuur: een pluspunt van Skimium!

De twee skiverhuurwinkels van La Clusaz, Oxygene Mont Blanc en Chalet Sports verwelkomen u het hele seizoen 2011/2012 en begeleiden u in de keuze van uw skimateriaal.

Voor meer informatie over het skiverhuur in La Clusaz , bel nummer 00 33 450 32 65 00.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com