icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

28/11/2011

Hoofd en benen in Méribel, met het Backgammon International Tournament!

Men mag van sport én van strategiespellen houden! In Méribel gaan de twee gepaard, van 7 tot 11 december 2011, met de 3e editie van de Méribel International Backgammon Tournament.

In het charmant dorpje van de franse Alpen, in het hartje van de 3 Vallées, nodigt het grootste skidomein ter wereld Méribel u uit om de winter zachtjes te benaderen, met de Méribel Backgammon Tournament 2011.Deze grote internationale competitie verenigt van 7 tot 11 december 2011 meer dan 100 deelnemers van over de hele wereld, in de aanwezigheid van de Japanse wereldkampioen 2009. Het station geeft u de kans vier dagen mee te beleven van het toernooi in een gezellige sfeer, met bovendien een uitzonderlijke gebeurtenis: de hoogst gespeelde partij op 2739 meter hoogte op de top van Saulire, op vrijdag 9 december. De derde editie van deze Cool Toernooi wordt georganiseerd voor alle backgammon spelers, met 3 voorgestelde divisies: Master, Middenpositie en Mini.

Indien u zich in Méribel bevindt, is dit de gelegenheid om een fysieke activiteit te koppelen aan een denkactiviteit op de pistes van het domein van de Trois Vallées op 3 december 2011. U kunt met uw familie de Moon Wild afdalen, een piste op een landingsterrein in de bergen, om zo beter het fauna van het woud te ontdekken. Vanaf zeven jaar kan men ongelooflijke sensaties beleven tijdens de Acticross, op ludieke banen met whoops, tunnels, scherpe bochten en kleine slalom, bestemd voor de jongsten en hun familie. Voor de grotere heb je de Bosses Stadium, met 400 meter hoogteverschil tussen de rode pistes van de Lagopède et de zwarte van Bartavelle met bumps zoals vroeger. Langlauf of snowboard, wandelingen met rackets of heliski…het glijden in Méribel gebeurt in familie of met vrienden, onder alle vormen!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com