icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

27/10/2011

In avant première skiën in de 2 Alpes !

Het skidomein Les 2 Alpes geniet van een gunstige situatie voor iedereen, en van een gletsjer waarop men lang in het najaar verder kan skiën. Voor de herfstvakantie opent het domein zijn pistes van 22 oktober tot 1 november, voor zijn bekende afspraak van de Open Glisse.

In Oisans, de streek van Isère, bevindt zich het skistation Les 2 Alpes, één van de eerste franse skistations. Het dorp bevindt zich op 1650m hoogte en biedt een aangename en feestelijke sfeer. In familiekring of met vrienden geniet u van een levendige sfeer, en ontdekt u de vreugdes van de lokale keuken in talrijke traditionele restaurants of bekende gastronomische restaurants met één of meerdere sterren in de guide Michelin.

Wat het skiën betreft, beschikt les 2 Alpes over skiliften die u tot 3520 meter hoogte brengen, via, onder andere een funiculaire. Het station beschikt over één van de grootste europese gletsjers om op te skiën, en is alom bekend voor zijn zomerse ski. Het skidomein strekt zich uit over 417 hectare skipistes , tussen 1300 en 3600 meter hoogteverschil. Men vindt er ook een bekende snowpark, slide areas met een boardercross van 185 meters hoogteverschil en meer dan 1000 meter lang, een canyon, watervallen en overhangende rotsen…Een koppeling met het domein van La Grave is voorzien.

Het skidomein les Deux Alpes opent in avant première zijn skipistes tijdens de herfstvakantie : het is de Open Glisse event, van 22 oktober tot 1 november 2011. Een mooie gelegenheid om uw ski’s of uw snowboard weer uit te pakken en van lekker verse sneeuw te genieten…tussen 3600 en 3200 meter hoogte. Gebeurtenissen worden georganiseerd om het week-end op gang te brengen. En voor uw skimateriaal zijn er in les 2 Alpes meerdere winkels die partner zijn met skimium.com. Profiteer van deze praktische en voordelige service: reserveer online op skimium.com uw ski’s of snowboard, en profiteer van kortingen op uw skimateriaal, en neem uw ski’s in het skistation, zonder ze te moeten vervoeren.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com