icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

12/02/2013

La Mongie : een skistation in de Pyreneëen

Zin om in de Pyreneëen te skiën? Trek naar het skistation La Mongie, aan de voet van de Pic du Midi, en zijn skidomein Grand Tourmalet, het grootste skidomein van de Franse Pyreneëen! Beginners en gevorderden kunnen er naar hun zin skiën, en genieten van de pistes van La Mongie: de ene kunnen op serene manier het skiën aanleren in speciale zones met zachte hellingen, toegankelijk voor iedereen; de anderen kunnen op rode en blauwe pistes skiën  in het woud, of sensaties beleven bij de afdaling van de Pic du Midi van Bigorre. Het Parcours des Etoiles is voor de amateurs van nieuwe glijtechnieken zoals Freestyle een ideale ruimte! Het station biedt nog meer activiteiten zoals racketwandelingen, wandelingen met sleehonden, maar ook de mogelijkheid om het skidomein op een andere manier te ontdekken: zo kan men elke dinsdag, bij maneschijn, aan boord van een groomer die 12 personen  transporteert, een trip doen in de bergen. De ideale gelegenheid om met de persoon die elke dag de pistes voorbereidt, te discussiëren. Een drankje en wat zoetigheden worden u extra aangeboden.

En met Skimium en zijn netwerk van huurwinkels, heeft u de mogelijkheid uw skiuitrusting online te bestellen, tegen voordelige prijzen. Twee Skimium partner winkels wachten u op in La Mongie: doe online een reservatie, voor uw vertrek, en profiteer van recent en goed onderhouden merkmateriaal. Met Skimium krijgt u tot 50% korting, in functie van de huurperiode, en uw uitrusting staat op u te wachten in het station!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com