icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

19/12/2012

La Tania, een skistation voor iedereen!

Oorspronkelijk was La Tania een gehucht tussen Courchevel en Méribel. La Tagna betekent in het dialect van de Savoie “het hol van de beer”. Deze naam is te danken aan de talrijke zoolgangers die in het begin van de 20e eeuw in de bossen van de Tarentaise verbleven. Het station werd gesticht in 1990, op 1400 meter hoogte, en werd in 1991 een Olympisch station ter gelegenheid van de Olympische Spelen van Albertville. Het is een voetgangersstation van menselijke maat, met gebouwen met houten gevels die de natuur respecteren en zich er esthetisch in vermengen: de chalets werden gebouwd naar de traditionele architectuur van de gehuchten van de Savoie.

Het station van La  Tania is officieel open sinds 15 december 2012, om de ski¨¨ers toe te laten zich uit te leven op de pistes van de vallei van Courchevel, uitgerust met 150 km pistes bestemd voor het alpijns skien en  62 skiliften. Beginners kunnen terecht in de “Zen” zone, speciaal aangelegd om in alle veiligheid te leren ski¨¨en op de 27 groene en 44 blauwe pistes. De meer gevorderden en de experts hebben 38 rode en 10 zwarte pistes ter beschikking om hun techniek uit te testen! En voor ieder is er een Skimium partner winkel waar u online uw ski’s, snowboards, helmen, skischoenen, enz. kan bestellen,  groot en klein. U vindt er goed onderhouden materiaal, van de beste merken. U krijgt bij Skimium soms tot -50% kortingen, naargelang de huurperiode. Met Skimium en zijn partners wacht uw skimateriaal u op aan de voet van de pistes!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com