icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

16/11/2011

Laat uw eerste skisporen achter op 26 en 27 november in Val d’Isère

Zin om u voor het skiseizoen op de pistes te lanceren ? Afspraak in Val d’Isère voor het evenement “Premières Traces”, die het skidomein inwijdt op 26 en 27 november, en geniet van talrijke animaties.

Na een wachttijd van verschillende maanden is de sneeuw terug in de skistationnen, en de skiliefhebbers trappelen van ongeduld om weer hun skimateriaal aan te trekken. Zonder twijfelen zullen ze deelnemen aan het evenement Premières Traces, in Val d’Isère, om eindelijk weer nieuwe glijsensaties te beleven. Op 26 en 27 november 2011 kunt u in het station genieten van het aanbod van Premières Traces: met gediplomeerde skileraars over halve dagen het skidomein ontdekken, graties het skimateriaal en de snowboards 2012 testen, toegang tot het aqua-sportief zwembad , in avant-première de nieuwe film la Nuit de la Glisse van Thierry Donnard bekijken, en talrijke andere animaties! Eerste bochten op de pistes en gegarandeerd feestambiance in Val d’Isère!

Met een wereldbekend skidomein en skistation, is Val d’Isère al lang een topstation voor skiërs. De Espace Killy opent zijn deuren vanaf 26 november, en nodigt de ski- en snowboardgepassionneerden uit om zich te lanceren op de 300 kilometers pistes en free ride trajecten, de 1900 meters afdalingen, de snowpark… Dankzij zijn hoge ligging en zijn expositie geniet het station van een gegarandeerde besneeuwing en van veel zon. Gevorderden alsook beginners en kinderen zijn er welkom . En tenslotte, om u het skiverhuur te vergemakkelijken, beschikt het station dit seizoen over drie winkels die partner zijn met Skimium: zo kunt u zeker en vast genieten van de voordelige prijzen van Skimium en ook van de uitstekende service wat betreft de huur van uw skimateriaal. Na de online reservatie haalt u uw materiaal direct op in het station, vanaf de vooravond (17h30), en geniet u van professionele raad.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com