icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

20/12/2011

L’Alpe d’Huez zet zich in voor de jongsten in januari

Plaats voor de jongeren ! Het skistation Alpe d’Huez organiseert evenementen voor de kinderen en de teenagers die van ski houden ! Begin januari nodigen Energiapura Atomic Cup en Ofé X Day hen uit om hun talent te demonstreren !

Alpe d’Huez is een erg aangenaam skistation : het geniet van een bevoorrechte situatie op 1860 meter hoogtemet een zuiderse ligging. Zo geniet het station van een uitzonderlijke zonnig klimaat gedurende gemiddeld 300 dagen per jaar. Het geniet ook van een prachtig zicht op het Nationaal Parc van les Ecrins en zijn indrukwekkende spitsen, de Meije, de Aiguilles d’Arves, de bergketen van Belledonne en de Mont Blanc…Wat het skidomein van Alpe d’Huez Grand Domaine Ski betreft, het verenigt, naast l’Alpe d’Huez, 4 stations en 2 dorpen, die een authentiek karakter hebben behouden. 133 beveiligde pistes verwelkomen over 250 km skiërs van alle niveaus, en ludieke ruimtes staan open voor de liefhebbers van nieuwe glijtechnieken. En dankzij de Skimium partnerwinkels ter plaatse kunt u uw skimateriaal huren, en elke dag van materiaal veranderen met de optie Vrij Overschakelen.

Alpe d’Huez is een sportief station die de jongeren in januari een ereplaats geeft. Zo kunnen de jongeren tussen 7 en 14 jaar op zaterdag 7 en zondag 8 januari 2012 deelnemen aan de Energiapura Atomic Cup: 600 kinderen komen samen in het beroemd slalomstadium van de Signal van Alpe d’Huez voor 2 dagen competitie en plezier… De week daarna nodigt de kampioene Ophélie David de jongeren uit in de categorieën benjamin en minimen om deel te nemen aan de competitie skicross Ofé X Day. Het voorgestelde parcours werd speciaal bestudeerd voor de skicrossers, die ook talrijke animaties en verassingen voorgesteld krijgen…Iedereen op de pistes!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com