icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

27/11/2012

Les Houches, uw skistation aan de voet van de Mont Blanc !

Het skistation Les Houches is een gezellig en sportief station, die op hetzelfde gebied skiërs van alle niveaus verenigt. Het domein strekt zich van 950 tot 1900 meters hoogte, en biedt 55 kilometer pistes in de bossen, waar u  de vreugdes van het glijden ontdekt, genietend van een panoramisch zicht over 360° op het massief van de Mont-Blanc wanneer u zich helemaal boven bevindt. Beginners kunnen  bij de kabelbaan van Prarion oefenen in een nieuwe ruimte met een aangepaste uitrusting, de amateurs van Freestyle kunnen profiteren van de uitrusting van de nieuwe snowpark van de Col du Volza; en bedreven skieërs zullen de bekende piste La Verte des Houches afdalen, die elk jaar de wedstrijd van het wereldkampioenschap Alpijns Skiën verwelkomt! Zin in nieuwe ontdekkingen? In het station van Les Houches staat alles klaar voor de skisport: alpijns skiën, langlaufen, surf, telemark, Freestyle, speed-riding…Maar het station zorgt goed voor families en stelt aangepaste structuren voor de jongsten voor, evenals een programma met activiteiten die bestudeerd werd volgens hun leeftijd. En voor niet-skiërs valt er ook heel wat te beleven in Les Houches: huskies, paarden, of Sint Bernardushonden zullen u leiden om een authentieke bergomgeving te ontdekken.  

Voor de skiverhuur beschikt het station Les Houches over een Skimium partner winkel: u kunt op voorrand uw hele uitrusting online bestellen en bij uw aankomst in het station ophalen. Zo hoeft u het zwaar  materiaal niet mee te sleuren en geniet u van de speciale Skimium prijzen, met kortingen tot -50% op de skiverhuur.  Het materiaal in de Skimium winkels is hedendaags en goed onderhouden, en skiprofessionals geven u hun goede raad! 

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com