icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

04/11/2012

Les Ménuires : nieuws van het komend skiseizoen

Het skistation Les Ménuires is een uitnodiging om te genieten van alle vreugdes van de wintersport, en dit, vanaf de opening van het skidomein op 8 december 2012. Geniet van de talrijke nieuwe activiteiten van het station: een nieuwe uitschakelbare stoeltjeslift voor 6 personen van Reberty (met een evolutief vermogen van 1800 tot 2600 personen/uur) die de skiërs een retour biedt van het domein “de la Masse” evenals een directe toegang tot het domein van Becca, BK Park en de ludieke zone van Acticross; de nieuwe blauwe piste van Bettex die speciaal aangelegd werd om aan te sluiten bij het domein van Preyerand; de stichting van een DVA Park (Détecteur de Victimes en Avalanche), die de amateurs van off-piste skiën de mogelijkheid geeft te oefenen om slachtoffers van sneeuwlawines op te sporen; en een meer ludieke zone, voorzien van een nieuwe tracé voor de boarder en muzikale spots op het einde van de Walibi Gliss:  fun en sensaties voor het nieuwe skiseizoen in Les Ménuires!

Belangrijk te weten is dat het skidomein opent van 8 december tot 26 april 2013, in functie van de sneeuwsomstandigheden, en er zijn 7 Skimium partnerwinkels open voor de skiverhuur. U vindt zeker een Skimiumwinkel waar u zich bevindt.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com