icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

19/11/2011

Morzine, een authentiek station voor alle skiërs

Morzine is een charmant en authentiek skistation, die de skiër onthaalt op een uitzonderlijk skidomein , om te genieten van alle glijplezieren. Zowel volwassenen als kinderen, gevorderden als beginners, iedereen vindt er naar zijn smaak. Dit alles in een droomdecor.

Morzine ligt in het hartje van de bergen en het woud, tussen de Mont-Blanc en de Lac Léman : er heerst een authentieke en gezellige levenssfeer, die de traditie van de Savoie respecteert. Het station heeft zijn origineel aspect behouden, met zijn berg-architectuur, houten gevels, geajoureerde balkons, leistenen daken… En toch is Morzine een actueel station, met hoge prestaties en een uitstekende service die beantwoorden aan de eisen van hedendaagse skiërs. Zijn ligging in het hartje van het skidomein is dé waarborg: Morzine strekt zich uit over een enorm domein met meer dan 650 pistes in de winter.

Ski, snowboard, langlaufen, schaatsbaan, slee, rackets, parapente, sneeuwscooter, duiken onder het ijs… de sportieve activiteiten die door het station voorgesteld worden zijn talrijk en gevarieerd, en trekken zowel gevorderde skiërs aan als amateurs van rust en stilte. Ieder kan zich dus uitleven en laten inspireren, met z’n tweetjes, met vrienden of met de familie. Morzine heeft inderdaad het label Famille + gekregen, een waarborg voor goed onthaal van families met kinderen: persoonlijk onthaal, aangepaste animaties voor alle leeftijden, kinderopvang, skischool, medische nabijheidsservice…Ten slotte verwelkomt Morzine dit seizoen twee Skimium winkels, in Morzine village en Montriond-Morzine: u geniet van een praktische online reservatieservice, met kortingen tot 50%, en uitstekend skimateriaal, recent en goed onderhouden. Met de optie Glisse Liberté kunt elke dag van materiaal veranderen, om aan verschillende sporten te proeven: langlaufen, rackets, snowboard, of u aanpassen aan nieuwe weersomstandigheden.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com