icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

08/02/2013

Musiek én ski in het station Valloire!

In het hartje van de vallei van de Maurienne, dicht bij de Italiaanse grens en het natuurreservaat van de Vanoise, ligt het skistation van Valloire, omringd door bergen en door de mythische bergpas van Galibier. Het laagste punt van het station ligt op 1430 meter hoogte en het hoogste op 2600 meter. Het station biedt een typisch en traditioneel kader, gezellig en conviviaal, de ideale familiebestemming.

Ontdek het skistation Valloire en volg de sporen van Jean-Baptiste Grange, de wereldse slalomkampioen 2011. U vindt er alle mogelijke uitrustingen voor groot en klein: skischool, snowpark, racketwandelingen, een noordse dorp en ook een sneeuwgrot. De perfecte en geslaagde wintersportvakantie! De 150 kilometer pistes van het domein Galibier-Thabor zullen u de max van plezier bezorgen.

Valloire biedt u ook deze ongebruikelijke activiteit : de Snow-Ski § DJ. Aan de voet van de Crey du Quart, worden skiërs en snowboarders uitgenodigd, om zich, met hun helm, aan spectaculaire sprongen op de kicker te wagen, op muziek, voor een onvergetelijke ervaring. Waag u aan het avontuur tijdens de vakantie van februari, elke donderdag om 21u. Aarzel niet, het is gratis! De 3 Skimiumwinkels van het station van Valloire zullen u met plezier verwelkomen en inlichten voor de huur van het nodige materiaal om de fameuse springplank te trotseren.

Trefwoorden : concerts et festivals

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com