icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

07/01/2012

Na het skiën, plaats voor Mix Mountain in La Plagne !

Van 23 tot 27 januari 2012 zal er een feestelijke sfeer heersen in La Plagne: het station verwelkomt een mix festival, die uw dagen en nachten zal opvrolijken en uw verblijf zal ritmeren!

In La Plagne gaat men s’avonds graag uit na het skiën, onder vrienden, om volop van zijn verblijf te genieten. Van 23 tot 27 januari 2012 is de Mix Mountain festival de ideale gelegenheid om zijn passie voor het skiën en zijn smaak voor het feest te samen te beleven.

Tijdens de dag geniet je van het uitzonderlijke skidomein van La Plagne die zich uitstrekt van 1250 tot 3250 meter hoogte. De Skimium partner winkels beschikken over al het materiaal die u als sportliefhebber nodig heeft om van het station te genieten. Een gletsjer, 225 kilometer pistes voor alle niveaus, 80 kilometer langlauf pistes, een snowpark, een half pipe en drie boardercrossen staan ter beschikking voor ieder die zin heeft om te glijden. Indrukwekkende hellingen of zachte bochten in het woud, langlauf, bobsleigh of ijstoeren, in La Plagne valt er genoeg te beleven.

En als u nog een beetje energie overheeft s’avonds kunt u dagelijks genieten van de Mix Mountain animaties met een wedstrijd van mix en concerten in de kroegen van het station. U zult een feestelijke week beleven, van s’middags af met ambiance op de pistes tot s’avonds en diep in de nacht.

Skimium ook beveelt:

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com