icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

26/10/2012

Nieuw skiseizoen, nieuwe Skimiumwinkels !

Dat u liever in de Pyreneëen skiet of in de Alpen, op steile hellingen of zachte afdalingen, dat u houdt van alpijns skiën, van snowboard of  van langlauf, in familieverband of met vrienden, dat u ervaren skiër bent of beginner die voor het eerst de vreugdes van het glijden ontdekt… u verlangt zeker naar de wederkomst van de winter, en naar de heropening van uw favoriete skistations. Voor deze gelegenheid staat Skimium klaar, met een nieuwe website, praktisch, functioneel en esthetisch, en altijd meer partner winkels.

Ontdek online alle skistations die een Skimium partner winkel bieden, en ontdek wat er nieuw is dit seizoen. In Barèges, aan de voet van de Pic du Midi, is er een nieuwe Skimiumwinkel  die u  het grootste skidomein van de Franse Pyreneeën doet  ontdekken. In La Tania, in het hartje van de 3 Vallées, geniet u van de opening van het skidomein vanaf 15 december 2012. In Méribel les Allues, skistation van de Franse Savoie, zult u genieten van het grootste skidomein ter wereld. Het station Réallon, in het hartje  van de Hautes-Alpes, is geschikt voor liefhebbers van familiale en gezellige skistations.

In elke skiverhuurwinkel  die partner is met Skimium, kunt u online uw materiaal voor uw vertrek reserveren, en genieten van aantrekkelijke prijzen. Bij uw aankomst haalt u uw ski’s, schoenen en helmen op in de winkel. Een praktische, goedkope en complete dienst voor uw skiverhuur.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com