icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

14/11/2011

Ontdek Courchevel in zijn geheel

Courchevel is een uitzonderlijk skistation, die u veel winterplezier te bieden heeft. Het domein biedt gevarieerde ambiances: familiale, feestelijke, of sportieve, naargelang uw verwachtingen, alsook de toegang tot het grootste skidomein ter wereld, les Trois Vallées, om zoveel te skiën als u wenst.

Als u voor uw vakantie Courchevel kiest, dan kiest u voor luxe : de luxe van een uitzonderlijke sfeer, met vijf dorpen die u beetje bij beetje ontdekt naargelang u hoger gaat ; en luxe van activiteiten dankzij het grootste skidomein ter wereld, speciaal voor u !

Als u de kronkelbaan volgt die doorheen het dorp van Saint Bon gaat, het oorspronkelijk dorp van Courchevel op 1100m hoogte, dan komt u uit in Courchevel 1300 Le Praz, een authentiek en discreet dorpje. Dit traditioneel bergdorpje met zijn huizen, chalets, nauwe straatjes, is de vesting van het skispringen en biedt de alpijnse bosskiër de mogelijkheid Courchevel 1850 te bereiken. In Courchevel 1500 heerst eerder een familiale sfeer: het dorp is het aankomstpunt van de sleepiste die start in Courchevel 1850. Courchevel Moriond is de ideale plek voor het after-skiën: feestelijke sfeer gegarandeerd! En tenslotte is er Courchevel 1850, met zijn luxehotels, waarvoor het station bekend staat! Tussen al die stations van Courchevel vindt u zeker uw geschikste vakantieoord.

Wat het glijden betreft, geniet Courchevel van een uitzonderlijke reputatie, met zijn 528 hectare bergen die enkel bestemd zijn voor het glijden. De beginners kunnen leren skiën in de Zen zones die voor hen bestemd zijn, 27 groene pistes en 44 blauwe voor degenen die al een beetje kunnen glijden. Bevestigde skiërs hebben 150 km pistes ter beschikking en 62 skiliften. Gevorderden hebben 38 rode en 10 zwarte pistes ter beschikking om hun techniek en hun capaciteiten te testen. Zonder het domein van les Trois Vallées te vergeten, het werelds grootste skidomein en zijn 600 km pistes. Het Massif du Mont Blanc, massif des Ecrins, de Zwitserse en Italiaanse Alpen…allemaal droomdecors om de skiërs te verleiden en te verblinden! Skiverhuur Courchevel Frankrijk

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com