icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

30/11/2011

Ontdek de derde editie van het Festival van de Europese Film in les Arcs

Al drie jaar heeft in Les Arcs het Festival van de Europese Film plaats, een onmisbare cinematografische gebeurtenis. Skiliefhebbers en filmamateurs kunnen zo hun beide passies beleven: skiën op de pistes en naar films kijken…

Het is een onmisbaar evenement voor skiliefhebbers en filmamateurs ! Van 10 tot 17 december 2011 heeft in het skistation Les Arcs de 3e editie plaats van het Europese Filmfestival. Deze belangrijke culturele gebeurtenis heeft als doel de verscheidenheid van de europese film te promoten en legt de focus op het lanceren van europese regisseurs. Het festival heeft al drie jaar plaats in het hartje van de Alpen, in één van de mooiste skidomeinen ter wereld, en nodigt u uit de eerste sneeuw te ondekken en tergelijkertijd films te bekijken gedurende de hele dag en in aanwezigheid van cineasten en acteurs. Een feestelijke sfeer, onvergetelijke avonden, animaties, concerten en DJ’s die het station doen bruises!

De programmatie , onuitgegeven in Frankrijk, is zeer ambitieus: 60 speelfilmen vanuit heel Europa (Turkije en Rusland inbegrepen), en geprojecteerd in de 7 zalen van het station. De gelegenheid om in avant-première 6 grote europese films te ontdekken, 12 films die officieel in competitie zijn voor de “Flèche de Cristal”(vorig jaar gewonnen door Hans Petter Moland met zijn film Un chic Type), 12 italiaanse filmen in het kader van de Focus Pays 2011 gewijd aan Italië, de eregast van deze editie…Het Filmfestival van Les Arcs is ook een professionele gebeurtenis, die talrijke mensen van de filmwereld uitnodigt (cineasten, teams, europese filmscholen, producers, verdelers…).

Van 10 tot 17 december kunt u dus in Les Arcs kiezen tussen de witte pistes of de zwarte schermen, of van beide genieten. Profiteer van een uitzonderlijk skidomein, een prachtig panorama, en onuitgegeven cinematografische ontmoetingen.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com