icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

08/11/2011

Ontdek de slopestyle , op ski’s of snowboard !

Het alpijns skiën blijft een favoriet voor de meeste skiërs, maar sommigen houden van meer speciale disciplines. Deze winter zal men de slopestyle ontdekken, en deze sport wordt een olympische discipline voor de volgende olympische spelen van Rusland.

Gedurende uw verblijf in de bergen zal u talrijke activiteiten ontdekken, onder dewelke het skiën in al zijn vormen. Alpijnse ski, noordse ski, snowboard, freeride of freestyle…er zijn talrijke middelen om zich op de pistes uit te leven. Het begin van dit winterskiseizoen kenmerkt zich door een geestdrift voor de slopestyle, die beoefend wordt met ski’s of met een snowboard en die een olympische discipline geworden is: de kampioenen van deze sport zullen tegen elkaar wedijveren tijdens de Olympische Wintersporten van Sotchi in Rusland.

Slopestyle beoefent zich op ski’s of snowboard op een traject die bedekt is met talrijke obstakels zoals rails,sprongen of andere modules. De sport vindt zijn oorsprong in de straat, zoals skateboard of BMX. In een wedstrijd worden de deelnemers genoteerd op de amplitude, de originaliteit en de kwaliteit van de gerealiseerde figuren. Acrobatische skiërs en riders van de ganse wereld verheugen zich op de herkenning van deze discipline voor de Olympische Spelen en hoogstwaarschijnlijk worden de snowparks deze winter veel bezocht! Om zich vertrouwd te maken met deze sport of zich te verbeteren, stellen een aantal snowparks hun uitrustingen en hun nieuwigheden voor voor het seizoen van 2011-2012. Het snowpark van Val Thorens, die vier jaar geleden gesticht werd, is een van de beste “spots” van Frankrijk en de Europa Beker van de Slopestyle zal er plaatshebben. In het snowpark van Les Deux Alpes stelt de slopestyle 3 tabletops voor (17 meter voor de grote kicks, 12 meter voor de kleine), een set van 3 boxrails met handrails, een hip op 2 quarters met rails en een S rail op het einde. Van 14 tot 16 maart 2012 heeft in Tignes de 3e editie plaats van de Winter X Games Europe Tignes, met een wedstrijd van Slopestyle voor dames en heren , op ski’s of snowboard. Skiverhuur met Skimium !

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com