icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

22/11/2012

Ontdek Orcières 1850 en zijn skidomein

In het hartje van de Hautes Alpes biedt het skistation van Orcières een prachtig kader voor skiamateurs: het skidomein strekt zich tot 2725 meter hoogte, en doet steile hellingen afwisselen met zachte afdalingen, met gevarieerde belichtingen, om maximaal van de besneeuwing én van de zon te genieten, over 100 km pistes. Bovendien is het domein zeer toegankelijk voor beginners, maar biedt ook mooie uitdagingen voor gevorderden. Amateurs van andere glijvormen zullen de 16000 m2 grote snowpark appreciëren, op 2280 meter hoogte, en ook de 2 boarder-skier cross, de afdalingpiste, het slalomstadium… En de amateurs van “andere omgevingen” krijgen de mogelijkheid een “Grand Nord” ervaring te beleven in het hartje van de Massief des Ecrins: het iglo dorp op het hoge plateau van Rochebrousse geeft u de mogelijkheid te langlaufen in de vallei of bovenop de bergen, een span met sleehonden te besturen, grote wandelingen te maken met rackets… Al deze activiteiten staan op u  te wachten in Orcières 1850. Opening voorzien op 15 december, sluiting op 27 april.

Om de skiverhuur te vergemakkelijken in Orcières Merlette, zijn er twee skimium winkels open voor u. Zo kunt u online uw materiaal reserveren, profiteren van interessante kortingen, en ook van merkmateriaal, en alles bij uw aankomst in het station ophalen (ski’s, snowboards, helmen, skischoenen…)!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com