icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

04/11/2011

Op ware grootte skiën, in het domein van Les Portes du Soleil

Het skiseizoen is nog niet geopend maar de sensatieliefhebbers zijn al hun afdalingen aan het programmeren ! In het domein van Les Portes du Soleil kan iedereen genieten van de grote ruimtes: ontdek het skidomein, zijn twaalf stations, alsook alle evenementen die het skiseizoen zullen bepalen.

Sinds meer dan 40 jaar verwelkomt het skidomein van Les Portes du Soleil skiërs van alle niveaus, geeft hen de mogelijkheid te genieten van het skiplezier, zich voor het eerst op een skipiste te wagen of de meest stijle pistes af te vliegen en extreme sensaties te beleven…Want het domein van Les Portes du Soleil is een van de grootste skidomeinen ter wereld en nodigt u uit u te vestigen in een van de twaalf stations tussen Frankrijk en Zwitserland : Abondance, Avoriaz, Châtel, La Chapelle d'Abondance, Les Gets, Montriond, Morzine, St Jean d'Aulps, Champéry, Morgins, Torgon, et Val-d'Illiez. In bijna al deze stations vindt u huurwinkels die partner zijn met Skimium skiverhuur, en die een praktische en economische service voorstellen voor uw verblijf in het domein van Les Portes du Soleil. U haalt uw materiaal op en bent klaar om de 650 km pistes af te dalen!

Dit skidomein geeft u toegang tot grote natuurlijke ruimtes in het hartje van de Alpen : elk circuit geeft de skiër de gelegenheid te skiën in een beschermde omgeving en te genieten van een authentiek contact met de natuur. De skiliften zijn zo discreet mogelijk, beschermd door de omringende bossen, de pistes kronkelen tussen de weiden en de wouden, tussen honderdjarige chalets. De gelegenheid om uw geliefde skisport uit te oefenen, noordse ski, snowboard, freestyle, freeride, van het ene station naar het andere te gaan, of al skiënd de grens over te steken tussen Zwitserland en Frankrijk. Met zijn uitzonderlijke besneeuwing van mid-november tot eind april, een gemiddelde van 7,50 meters sneeuw per jaar, is het domein van Les Portes du Soleil uw ideale skibestemming voor deze winter: het domein gaat vanaf 17 december open.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com