icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

28/10/2011

Rendez-vous in les Ménuires, om in alle vrijheid te skiën

Het skistation Les Ménuires is één van de aangenaamste skistations: op zijn uitgebreid skidomein kan je vrijuit genieten van alle soorten glijplezieren en het station beschikt over meerdere skiverhuurwinkels om u het leven te vergemakkelijken.

Het skistation Les Menuires, gelegen in de Savoie, is een ideale wintersportdestinatie om te genieten van de vreugdes van de wintersport.Het dorp is een combinatie van hedendaagse architectuur en authenticiteit, met zijn chalets en luxeappartementen gemaakt uit steen, hout, leisteen. In Les Menuires hoef je je ski’s niet uit te doen en er heerst een convivale en functionele sfeer. Het station beschikt over 4 wijken, met verschillende sferen. In 2005 werd een sportcentrum gebouwd over 4500m2. Het station van Les Menuires voorziet ook alles voor het onthaal van jonge kinderen, vanaf 3 maand oud.

Het station van les Menuires zet zich in om het beste voor te stellen : het maakt deel uit van de 3 valleien, het grootste skidomein ter wereld, met 600 km pistes en 175 skiliften. U geniet van verschillende mogelijkheden om te genieten van alle wintersportvreugdes, als beginner of als gevorderde skiër, indien u wil genieten van het uitzicht of indien u gaat voor sensaties… Het domein beschikt ook over 3 ludieke zones: u kunt er met uw familie of met uw vrienden de skivreugdes ontdekken! En voor nog meer plezier kunt u in Les Menuires ook genieten van een wandeling, met of zonder rackets, langlaufen, sneeuwscooter, quad of buggy, afdalingen op de slee, ontdekking van het patrimonium van de vallei van Belleville…

Om u het leven te vergemakkelijken beschik je in Les Menuires over meerdere Skimium partnerwinkels, te raadplegen op skimium.com. Een ideale manier om uw ski’s online op voorhand te boeken, tegen voordelige priizen. Het huurmateriaal is nieuw en goed onderhouden. U hoeft zich enkel te verplaatsen in één van de vijf skimiumwinkels van Les Menuires die u uitgekozen heeft.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com