icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

24/01/2013

Samoëns, skistation

Samoëns is veel meer dan een skistation : het dorp met zeven heuvels is gebouwd rond een meer dan honderd jaar oude lindeboom, en biedt zijn bezoekers een rijk patrimonium gelinkt met een oeroude reputatie van steenhouwers. Samoëns heeft zijn authenticiteit behouden en biedt vandaag een groot skidomein, de Grand Massif, evenals een geanimeerd en sfeervol dorpsleven.

Vanuit het centrum van Samoëns duurt het amper 8 minuutjes om zich met de kabelbaan Le grand Massif Express naar het skidomein Le Grand Massif te begeven. Daar geniet u van de 265 kilometer pistes,  van een optimale besneeuwing en van een uitstekende lentesneeuw. Het domein van de Grand Massif verleidt alle skiërs, ongeacht hun niveau. De beginners zullen het nieuw tapijt van “l’oratoire” appreciëren, die hen veilig naar de beginnerssector van Samoëns brengt. Gevorderden zullen de piste van “Parements” appreciëren, een splinternieuwe rode piste boven de Chariande Express, op de kam boven de vallei van de Griffe: sensaties gegarandeerd en verbluffende panorama’s!

De kenners zullen in Samoëns de plaatsen herkennen die het dorp beroemd hebben gemaakt: de “combe de Gers” en zijn 800 meter hoogteverschil in de poedersneeuw,  de bekende piste van de Cascade, de piste van Marvel die beginners  over 5 kilometers begeleidt door het hartje van een honderd jaar oud woud, evenals 3 jamparks, voor de amateurs van nieuwe glijtechnieken, beginners of gevorderden. Voor de huur van uw skimateriaal beschikt Samoëns over een Skimium partner winkel: u kunt online uw uitrusting bestellen en ter plaatse afhalen ( ski’s, snowboards, helmen, skischoenen…).  De Skimiumwinkels bieden recent merkmateriaal, onderhouden door wintersportprofessionals, een netwerk van 300 skiverhuurwinkels in 220 stations, kortingen tot -50%, en praktische diensten. Geniet ervan!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com