icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

22/11/2011

Ski deze winter in Tignes !

Tignes is een uiterst sportief station, verwelkomt skiërs van alle niveaus en stelt hen talrijke sportieve activiteiten voor. Ontdek de Espace Killy met zijn talrijke mogelijkheden wat het glijden betreft, en wordt een Tignes addict.

Voor sensatieliefhebbers is Tignes en zijn Espace Killy een topstation. Het station wordt beschouwd als een van de mooiste skidomeinen ter wereld. Het is erg uitgestrekt en van uitzonderlijke kwaliteit: er zijn ongeveer 300 km pistes in de winter, verdeeld onder 175 pistes voor alle niveaus, gelegen tussen 1550 et 3450 meter hoogte. Het station verwelkomt mensen van overal, die vier seizoenen per jaar kunnen genieten van het skiplezier. De mogelijkheden zijn even uitzonderlijk als het domein zelf: voor de zomerski is de Grande Motte besneeuwd van juni tot augustus, en de snowpark vestigt zich er voor het grootste plezier van de freestyle amateurs! Maar Tignes blijft een conviviaal station op menselijke grootte, opdat skiërs van alle niveaus plezier zouden beleven op de pistes. Men heeft toegang tot alle pistes met de ski’s aan de voeten, waar men ook verblijft in het station.

Het station heeft ook 5 gratise skiliften voor beginners, om hen het glijplezier te doen ontdekken. Kinderopvang en skischolen staan ter uw beschikking om het verblijf van de jongeren te vergemakkelijken. En talrijke activiteiten worden voorgesteld, schaatsbaan, rackets, wandelingen met sleehonden, paardrijden of mountain bike op sneeuw…Ook de minder sportieve vinden naar hun smaak in Tignes: ontspanningsplaatsen, bioscoop, speelzalen, bowling, bibliotheek, discotheken…En tenslotte, de onmisbare praktische service van een skistation, vier skimiumwinkels, in Tignes Val Claret, Tignes le Lavachet, en Tignes le lac. U kunt online uw ski’s reserveren en ter plaatse ophalen, en profiteren van voordelige prijzen, met kortingen tot 50%. Het skimateriaal is perfect onderhouden en u geniet van professionele raad.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com