icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

02/11/2012

Ski in Flaine deze winter !

Kies deze winter voor het Franse skistation Flaine, in de Haute Savoie, met zijn pistes die door Emile Allais werden getekend volgens het natuurlijk reliëf van de bergen. Flaine biedt gevarieerde mogelijkheden: beginners of gevorderde skiërs, freestylers of freeriders…iedereen vindt er naar zijn smaak! En dit seizoen biedt het station talrijke mogelijkheden om het leven van de skiërs te vergemakkelijken of hen gevarieerde amusementen voor te stellen.

Zo herstelt het skidomein van « le Grand Massif » zijn skiliften, met bv. de vervanging van de kabelbaan van l’Aup de Véran, die de toegang tot de l’Aup de Véran sneller en gemakkelijker zal maken voor de passagiers. Het domein, met zijn “Objectif Neige” is akkoord gegaan om het aantal sneeuwkanonnen te vermeerderen op de Méphisto piste in de sector van Aup de Véran, evenals het aantal pistemakers. Ten slotte wordt dit nieuw station ook uitgebreid met een snowpark voor beginners: de Internationale Skischool heeft drie kwaliteitsmodules op touw gezet om een beginnerspiste op te richten om zich voor te bereiden vooraleer zich op de snowpark van Flaine te werpen. Rail, Box en Wall staan dus ter beschikking van de beginners van Ski- en snowboard Freestyle.

Belangrijk te weten is dat het skidomein van Flaine toegankelijk is van 15 december tot 28 april 2013, volgens de sneeuwomstandigheden, en een Skimium partnerwinkel staat op u te wachten, en geeft u de mogelijkheid online te reserveren en uw materiaal bij uw aankomst in het station op te halen.

> De Rail : twee aan elkaar geplakte buisen waarop men zijwaarts glijdt

> De Box : een 3-meter lange tafel van 60 cm diep en 30cm hoog, waarop men eerst  evenredig met de as glijdt, en daarna schuinwaarts.

> De Wall : (4 m lang, 50 cm hoog) soort toblerone (of Canadese tent) met een buis bovenop.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com