icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

03/02/2012

Skiën en muziek in Tignes, in februari

Na een hele dag skiën, kom s’avonds naar muziek luisteren, op 15 en 16 februari 2012 : Live in Tignes stelt u twee gratise concerten voor met Flo Rida, Inna, Charlie Winston en Shaka Ponk !

Ski Huur TignesTignes is een paradijs voor sensatieliefhebbers ! Skiën in Tignes betekent toegang hebben tot een uitzonderlijk skidomein, de Espace Killy, die 300 kilometer pistes biedt, met een afdaling van 1900 meter vanaf de Grande Motte tot het hartje van het station. Het biedt ook de mogelijkheid alle soorten glijsporten te ontdekken: het station beschikt over verschillende ruimtes om nieuwe praktijken uit te proberen of te vervolmaken. De swatch snowpark stelt verschillende jump lijnen voor die aan alle niveaus aangepast zijn en een big airbag met gratise toegang; de Boardercross nodigt u uit op een circuit van 1400 meter met verheven bochten, woops, bumps en extreme curves; de Gliss Park neemt het uitzicht van een mini boardercross, met ludieke parcours die verheven bochten en whoops bieden voor jonge talenten; en tenslotte zijn twee sleepistes beschikbaar in het station, een in Tignes Le Lavachet en een in Tignes le Lac.

Eens je goed van het skiën geprofiteerd hebt, gaat het feest door in Tignes, op 15 en 16 februari 2012, met het concert Live: twee gratise concerten die voor geanimeerde avonden zullen zorgen! Flo Rida en Inna zullen de feestelijkheden inwijden, op 15 februari vanaf 21 uur. Low, Good Feeling, Club Can’t Handle Me, Who dat girl…de amerikaanse rapper zal zijn wereldbekende hits loslaten…, met als eerste deel de zeer sexy Inna, die het ijs zal doen smelten! De volgende dag gaat het er meer rock aan toe, met Charlie Winston en zijn gitaar die u zal doen swingen op zijn hits, Like a hobo, In your hands, Kick the bucket of Hello alone…Het eerste deel wordt ingewijd door Shaka Ponk, het fenomeen van het jaar 2011. Tignes wordt the place to be!

Image Source : Wikipedia

Trefwoorden : concerts et festivals

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com