icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

05/10/2011

Skiën in les Arcs, vanaf 17 december 2011

Het station Les Arcs en zijn skidomein verwachten u voor een nieuw winterseizoen. Vanaf 17 december gaat het skidomein Paradiski open, en binnenkort mag u al uw skies online verhuren in de skimium partner winkels van les Arcs.

Het skistation Les Arcs ligt in het hartje van de Franse Alpen, in de streek van de Savoie. Het is een vereniging van 4 sites, opdat ieder het naar zijn smaak zou hebben. Het station is gevarieerd: familiaal, feestelijk, sportief… Les Arcs 1600 was het eerste station van les Arcs, modern en conviviaal, met een rechtstreekse verbinding naar Bourg-Saint-Maurice. Les Arcs 1800 verzamelt 4 dorpen aan de rand van het bos, met prachtig zicht op de Mont Blanc: er heerst een feestelijke sfeer en het is the place to be voor skiliefhebbers die willen feesten na het skiën… Les Arcs 1950 biedt meer comfort, in een charmant dorpje. En Arcs 2000, aan de voet van de Aiguille Rouge en hoogste punt van het skidomein, is de ideale plek voor alle verschillende vormen van de skisport, ideaal om nieuwe ervaringen op te slaan en nieuwe sensaties te ontdekken…

Al deze skistations hebben een verbinding met het fantastisch domein Paradiski, die op 17 december opengaat. Dit domein is ideaal voor alle skiërs: door zijn hoge ligging (3000m hoogte) is er altijd sneeuw en 70% van de pistes liggen boven 2000m. Het domein biedt 425 km pistes voor alle niveaus, om beginners alsook gevorderden te verleiden, en hen te laten genieten van het prachtig panorama. De Vanoise Express zorgt voor een gemakkelijke verbinding tussen La Plagne en Les Arcs. Het is de grootste kabelbaan ter wereld.

Tenslotte, en voor uw comfort, vindt je in La Plagne meerdere skiverhuurwinkels partner met Skimium.com : je huurt er al je skimateriaal tegen voordelige prijzen en je boekt alles online voor je vertrek. U hoeft ze bij uw aankomst in het station enkel op te halen, en skiprofessionals geven u goede raad. Een praktische en economische dienst om uw skimateriaal te huren.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com