icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

17/02/2012

Skiën met de ganse familie in Valfréjus

Valfréjus is een familiaal skistation, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Ontdek het station voor families, de praktische diensten die het aanbiedt, en de nieuwigheden van het seizoen.

Valfréjus is een skistation van de Franse Alpen, dat er uitziet als een authentiek dorp van de Savoie die zich perfect integreert in het landschap van lorkenbomen en sparren. Het is een authentiek skistation waar veel te bezoeken valt. Een ideale bestemming voor families die er alles vinden wat ze willen: charme, kleine dimensies, georganiseerde kinderservice, en regelmatige animaties.

Het skidomein beschikt over 23 pistes voor alle niveaus, over 65 kilometer gelegen tussen 1550 en 2737 meter hoogte : sommige pistes zijn geschikt voor beginners en andere, meer technisch, geven de mogelijkheid aan gevorderde skiërs zich plezier te doen met interessante afdalingen. Voor ervaren sportliefhebbers zijn er zwarte, niet-aangelegde pistes met poedersneeuw waarin ze in alle veiligheid kunnen skiën. Voor kinderen zijn er twee speeltuinen, die net verbouwd werden, en die hen zullen toelaten van een ludieke initiatie te genieten, evenals een kinderkribbe, voor kinderen van 3 maand tot 3 jaar. En, laatste nieuwheid voor dit seizoen: het station is een sleepiste aan het maken in de sector van Charmasson. En om uw verblijf in Valfréjus te vergemakkelijken, beschikt het station over een Skimium partner winkel, online op uw computer. U kiest uw ski’s, snowboard, rackets, helmen en skischoenen voor uw vertrek. Het materiaal is recent en goed onderhouden en is beschikbaar voor volwassenen en kinderen. De Skimiumverhuur geeft u aantrekkelijke kortingen evenals een doeltreffende service.

Trefwoorden : Ski en famille

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com