icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

07/12/2011

Skiën naar uw zin, in Bourg Saint Maurice !

Bourg Saint Maurice is een beetje de basiskamp van al de grootste skidomeinen van Europa: Paradiski, Espace Kelly, Espace San Bernardo…Ontdek dit levendig en actief skistation.

Bourg Saint Maurice wordt ook wel eens de hoofdstad van de Haute-Tarentaise genoemd. Het domein is meer en meer gewaardeerd, zowel in de zomer als in de winter. De stad staat bekend voor zijn befaamde en goed gelegen skistations en de bezoeker krijgt tal van activiteiten voorgesteld, zoals ski, snowboard, surf, rackets, wandelingen, ontdekking van het patrimonium…alsook sportieve en culturele gebeurtenissen , die het hele domein levendig maken.

De skistations van Les Arcs en Bourg Saint Maurice zijn gelinkt via een kabelspoor, met een geregelde verbinding : in minder dan 10 minuten bent u in Les Arcs 1600 en het domein Paradiski staat op u te wachten ! Bourg Saint Maurice geeft u toegang tot een van de grootste domeinen van Europa, met 425 km pistes voor alle niveaus, beginners of gevorderden, voor vakanties in familieverband of met vrienden…Tussen 1200 en 3250 meter hoogte, met zicht op de Mont Blanc, kunt u volop genieten van uw passie voor de sneeuw en de bergen, en skiën op pistes door het woud, met mooie bochten, ofwel freeriden op uitzonderlijke pistes!

Met tal van praktische diensten, is Bourg Saint Maurice het ideaal vertrekpunt voor uw verblijf in de bergen. De stad beschikt over een skimium partner winkel, die u het skiverhuur vergemakkelijkt en praktischer maakt. Met de online reservatie van uw skimateriaal, vindt u bij uw aankomst in Bourg Saint Maurice al het nodige voor uw skiverblijf, ski’s, helmen, skischoenen. Indien u graag van sport verandert, dan zal u zeker van de optie Glisse Liberté genieten, waarmee u elke dag van skimateriaal kunt veranderen, om te profiteren van al de activiteiten van het station, alpijns skiën of langlaufen, snowboard, rackets,…

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com