icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

10/01/2012

Skiën naar uw zin in Valfréjus

In het hartje van het Nationaal Park van de Vanoise, bevindt zich Valfréjus, een skistation op menselijke maat , die u alle nieuwe skimogelijkheden voor het seizoen 2011-2012 biedt!

In het hartje van de Franse Alpen biedt Valfréjus een ideaal kader voor bevoorrechte momenten in de bergen. Het station bestaat uit typische houten chalets omringd door lorkebomen en sparren. Het omringende landschap is uitzonderlijk: het vormt een kroon van prestigieuze spitsen boven het station: De Mont Thabor is het hoogste punt, op 3178 meter hoogte. Een topbestemming voor alle liefhebbers van bergen en skiën. Het station Valfréjus biedt een skidomein van meer dan 70 km², tamelijk technisch, met een interessant niveauverchil. Met 65 km pistes tussen 1550 en 2737 meter hoogte is er plaats voor alle skiërs, ongeacht hun niveau. Beginners hebben exclusief toegang tot hun plateau, op 2200 meter hoogte, en helemaal herdacht voor dit nieuw winterseizoen. Meer ervaren skiërs die op zoek zijn naar sensaties zullen genieten van het niveauverschil van meer dan 1200 meter, op zwarte, niet-voorbereide pistes, en zullen veilig skiën in poedersneeuw en in off-piste condities. Liefhebbers van nieuwe glijtechnieken hebben toegang tot een uitzonderlijke site van speed riding, en een snowpark van topkwaliteit. Voor de jongsten is er in het seizoen 2011-2012 een nieuwe sleepiste gerealiseerd in de sector van Charmasson, en de Kids garden van de skischolen van het station werd helemaal vernieuwd.

Met de Skimium partner winkel van Valfréjus geniet u van een voordelig en praktisch skiverhuur. U huurt online uw skimateriaal en geniet van kortingen, met de zekerheid altijd uw skimateriaal ter beschikking te hebben wanneer u ter plaatse aankomt: ski’s, snowboards, helmen, skischoenen. Het materiaal is recent en goed onderhouden, en bestaat voor mannen, vrouwen en kinderen: geschikt om samen met de ganse familie in Valfréjus te gaan skiën!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com