icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

22/04/2014

Top 5 ideale voorjaarsskigebieden!

Top 5 ideale voorjaarsskigebieden in Frankrijk : 

**Val Thorens

Val Thorens, op 2300 meter hoogte in het Les Trois Vallées skigebied, is ideaal gelegen voor het voorjaarsskiën. Het is het hoogste skiresort van Europa: 99% van het gebied ligt hoger dan 2000 m. Zelfs rond deze tijd van het jaar ligt er nog veel goede sneeuw. Hoewel de meeste andere skiresorts in het Les Trois Vallées gebied eind april al sluiten, blijft Val Thorens nog een paar weken langer open tot 11 mei. Bovendien viert dit resort het einde van het seizoen met de "Apotheose Days". Dit evenement loopt van 1 tot 4 mei en wisselt voorjaarsskiën in de ochtend af met après-ski entertainment en grootse avondconcerten.

**Val d'Isère

Val d'Isère is zich aan het bewijzen met 300 km piste en op een hoogte van 1900 m: de perfecte ligging voor goede sneeuw tot 4 mei. Het resort viert de komst van het voorjaar in stijl en biedt niet alleen speciale aanbiedingen, maar ook de "Hot Ice Experience" van 12 april tot 4 mei. Ideaal voor wie skiën en après-ski wil combineren! 's Morgens helpen ESF leraren je de beste plekjes ontdekken.'s Middags wordt er flink gefeest, op de hoger liggende terrassen en in het resort.

**Chamonix Mont Blanc

Chamonix-Mont Blanc, hier kun je volop genieten van het voorjaarsskiën in geweldige sneeuw! Het skigebied is onderverdeeld in 4 gebieden: Grands Montets, Brevent / Flegere, Domaine de Balme en Les Houches. Dit zijn de gebieden waar je ook in het voorjaar nog kunt skiën:

- Het Grands Montest skigebied is open tot 4 mei en ligt 1235 tot 3300 meter boven de zeespiegel. Hier kun je de beste afdalingen ter wereld maken in het hart van de berg, vlakbij de gletsjers.

- Het Domaine des Houches is open tot 21 april. Op een hoogte van 950-1900 m, aan de voet van de Mont Blanc: hier heb je schitterende afdalingen door bebost terrein, een waar genoegen om door te skiën!

** Tignes

Tignes is een van de meest bekende voorjaarsskigebieden. Ideaal gelegen op een hoogte van 1550-3540 m, met 300 km piste: hier is je skiplezier gegarandeerd tot 11 mei.Het is ook de plek bij uitstek voor atypische activiteiten als ijsduiken, sneeuwscooter raids, motorrijden op ijs... hier zal je je niet vervelend! Bovendien is het tussen 5 april en 5 mei gratis voor kinderen onder de 13 jaar.

** Les 2 Alpes

De sneeuwcondities zijn hier uitstekend voor het seizoen, en de toppen op 3600 meter garanderen het skiën op natuurlijke sneeuw van goede kwaliteit tot de pistes sluiten. Het gebied is 410 hectare groot en telt 89 pistes. Hier ski je op een hoogte van 1300-3600 meter op 75 cm packed snow op 1600 m (resort) en op 220 cm sneeuw op 3200 m (gletsjer). Bovendien heeft Les 2 Alpes op 12 april de Venosc track geopend, voor bikers die de thrill van de afdaling weer willen voelen. Dit is de voorloper van de opening van het gebied voor de downhill mountainbikers op 21 juni!​

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com