icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Vrij overschakelen

Met deze optie kunt u uw materiaal elke dag wisselen om een nieuwe manier van glijden proberen of materiaal te gebruiken die beter aangepast is aan de sneeuwcondities. Een maximaal aantal verandering mogelijk per huurdag. Ik kan bijvoorbeeld een ski wisselen voor een snowboard of een skating voor een alternatief in dezelfde categorie. Een enkele wisseling per dag is toegestaan en deze optie kost €2 per dag en per pakket.

 

Hoe kunt u hiervan profiteren?

 

Niet alle winkels bieden deze optie en alleen geldig op volwassen materiaal van de categorieën "Initiatie", "Vrije tijd", "Dynamisch" en "Premium" en junior. Wanneer u uw materiaal heeft geselecteerd, verschijnt deze optie als de winkel die aanbiedt, u moet dus het vakje aanvinken.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com