icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Hoe het werkt

 

Uw skimateriaal reserveren op skimium.com is erg eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag

Nu :

 

 

  • Kies uw skimium.com winkel in het skistation waar u op vakantie gaat en geef de datum op van de 1e dag dat u het materiaal zult gebruiken en hoe lang u het wenst te huren.
  • Kies uw materiaal in onze ruime keuze aan ski’s, snowboards, schoenen, laarzen en helmen. 
  • Om ons te helpen om het materiaal te vinden dat het best past bij uw niveau en uw manier van skiën, kunt u de rubriek “Tips om goed te kiezen” raadplegen.
  • Valideer uw selectie en geef uw persoonlijke informatie op (lengte, gewicht, maten, ..) en uw voorkeuren voor een gepersonaliseerde voorbereiding van uw materiaal.
  • Registreer uw reservering en betaal slechts 25 % voorschot. U krijgt onmiddellijk een bevestigingse-mail toegestuurd met uw reserveringsbon (met de details van uw reservering en de praktische informatie).
  • Druk de reserveringsbon af en bewaar hem, en bereid uw vakantie in alle rust voor.

 

 

Bij uw aankomst :

 

  • Ga naar uw skimium.com winkel met uw reserveringsbon en identiteitsbewijs om het saldo te betalen van uw reservering en uw voorbereide materiaal af te halen. Uw skimium.com adviseur zal u met plezier ontvangen en advies geven over het gebruik van uw materiaal.
  • Doe uw ski’s aan en geniet volop van uw vakantie !

 

Wilt u meer weten, raadpleeg onze Algemene Huurvoorwaarden.

 

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com