icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

GRATIS PENDELDIENST VANUIT LA CHAUDANNE

 Bij aankomst op het station belt u met +33 4 79 08 53 79 dan komt een gratis pendeldienst u ophalen Rotonde van Chaudanne, bushalte voor de MERIBAR en neemt u mee naar de winkel van Sanglard Sports waar u alles kunt proberen en passen.

Als u klaar bent, komt de pendeldienst u ook weer ophalen. Voor het terugbrengen van het materiaal belt u de winkel om een afspraak te maken, zodat de pendeldienst u kan komen ophalen in La Chaudanne, en zodra u klaar bent met het afleveren van het materiaal, komen wij u op het afgesproken punt weer ophalen.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com