Ski- en snowboardverhuur jura massief

Skigebieden in de Jura

Les Rousses is een gezinsvriendelijk skigebied bestaande uit 4 Juradorpen (Bois d'Amont, Lamoura, Les Rousses en Prénamon) met een skigebied dat zich uitstrekt van 1.100 meter tot 1.680 meter hoogte. Métabief wordt beschouwd als een van de mooiste skigebieden in de Jura. Op een iets lagere hoogte dan zijn voorganger, biedt het skigebied niettemin 36 kilometer aan afdalingen en 77 kilometer aan Noords skiën.

Monts Jura, op 10 kilometer van Genève, bestaat uit 4 dorpen: Mijoux, Lélex, Chézery-Forens en Crozet. Het biedt skiërs een hoogteverschil van 780 meter, met een skibare top op 1680 meter. Met 60 kilometer aan pistes heeft het ook 2 snowparks voor freestyle liefhebbers. Morbier is de perfecte plek om de geneugten van het skiën te ontdekken, met 2 groene pistes, een blauwe piste en een rode piste voor ervaren skiërs.

Typische skigebieden zoals Les Rousses, Lélex, Métabief en Morbier zorgen ervoor dat uw skivakantie zo vriendelijk en sereen mogelijk verloopt.

Naast de skipistes herbergt de Jura een aantal uitzonderlijke bezienswaardigheden, zoals de grot van Gravelles en het Île de Girard, die beide natuurreservaten zijn, om nog maar te zwijgen van verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Voor niet-skiërs zijn er tal van Nordic ski- en sneeuwschoenroutes. U zult snel echte Jurafans zijn!

Skiverhuur in de Jura

Ga je liever langlaufen? Snowboarden? Downhill skiën? Sleeën of sneeuwschoenwandelen? Het Juragebergte is een ideale regio voor gezinnen om samen te komen en te genieten van de skioorden tijdens sneeuwperiodes. Reserveer uw materiaal online en haal uw skimateriaal op in een van onze winkels om te genieten van de skioorden in de Jura:

Ontdek de andere massieven en hun resorts en winkels voor uw skiverhuur:

Loading...