Ski- en snowboardverhuur in de Zuidelijke Alpen

Skigebieden in de Zuidelijke Alpen

Van de skigebieden in de Zuidelijke Alpen liggen de stations La Joue du Loup, Superdévoluy, Ancelle, St Leger Les Melèzes en Orcières 1850 dicht bij Gap, het stadje dat in 2002 werd uitgeroepen tot Alpenstad. Voor liefhebbers van Embrun zijn de skioorden Risoul, Vars en Les Orres de ideale plek om wat quality time door te brengen zonder te ver af te dwalen van de stad met uitzicht op de Durance. Andere bekende skioorden zijn Molines en Queyras en Arvieux en Queyras.

In Barcelonnette kunnen skiërs hun hart ophalen in skigebieden als Pra Loup, le Sauze, la Foux d'Allos en d'Allos le Seignus. In het zuiden van de regio zijn nieuwe skigebieden ontstaan, waaronder het prachtige Auron, Valberg en het niet te missen Isola 2000.

Vanuit toeristisch oogpunt blijft een van de grote troeven van de Zuidelijke Alpen de natuurparken, zoals de Vercors, de Ecrins, de noordelijke Queyras, de Mercantour, de Verdon en de Lubéron. Als u op vakantie bent in deze prachtige regio, breng dan zeker een bezoek aan enkele van de hoogst gelegen dorpen van Europa, zoals Saint-Véran (2042 meter) in de Queyras, en niet te vergeten Chantemerle, het skioord van Luc Alphand.

Skiverhuur in de Zuidelijke Alpen

Ga je liever snowboarden dan skiën, of andersom? Wat je stijl ook is, huur je materiaal online en haal het op bij een van onze skiverhuurshops, voordat je de vele verschillende manieren van skiën en snowboarden ontdekt die het massief van de Zuidelijke Alpen en zijn resorts te bieden hebben:

Ontdek de andere massieven en hun resorts en winkels voor uw skiverhuur:

Loading...