icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

31/12/2012

4de skirelais by night in Saint-Jean d’Arves

Het familiaal skistation van de Franse Noorderalpen Saint-Jean d’Arves verleidt bezoekers die op zoek zijn naar rust, authenticiteit, en vergezichten. Het station is verbonden met Les Sybelles, het eerste skidomein van de vallei van de Maurienne: 310 km pistes die met elkaar verbonden zijn, tussen 1100 en 2620 meter hoogte. Met Saint-Jean d’Arves-La Chal als vertrekpunt, worden 3 forfaits voorgesteld : het mini-domein voor beginners Saint-Jean d’Arves/Le Corbier met zijn 90 km pistes, en het skidomein Les Sybelles.

Het domein van Les Sybelles beschikt niet alleen over pistes voor alle niveaus, maar ook over twee snowparks met een dertigtal modules, een Arvapark, pistes voor al de nieuwe glijtechnieken, routes voor het wandel -skiën. Men kan er langlaufen, wandelen met rackets, met een slee, of op een sneeuwmoto, zijn eerste  ULM of paragliding vlucht beleven… Voor een geanimeerd uitje ‘s nachts, stelt het station van Saint-Jean d’Arves u  voor, op 28 december, deel te nemen of te kijken naar de 4de editie van het bergskirelais by night. Het relais speelt zich ‘s nachts af op een parcours met 120 m hoogteverschil, per twee personen. Elke persoon moet drie bochten volbrengen: deelnemers bestijgen de piste van de “lièvre”,  beginnen een slalomafdaling op de piste van de “baby”, trekken door het sneeuwfront, bestijgen opnieuw de piste en geven het relais door. Rendez-vous in St Jean d’Arves om het bergskirelais bij te wonen by night en te genieten van een sfeervol authentiek skistation.

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com