icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

21/12/2012

De BMW Polo Masters in Courchevel !

Courchevel is een uitzonderlijk skistation, dat 5 dorpen verenigt met een aparte sfeer.  Courchevel is de ideale bestemming voor iedereen:  een familieverblijf, feestelijke vakanties onder vrienden, sport in de bergen…. 150 km pistes staan op u te wachten, voor beginners én voor gevorderden: de ene ski¨¨en op eigen tempo in de ludieke ruimtes die voor hen bestemd zijn, de “zen”zones die speciaal aangelegd werden voor de beginners. De gevorderden leven zich uit op de 38 rode pistes en  de 10 zwarte van het uitgestrekte skidomein van de 3 Vallées: het grootste domein ter wereld!

En indien u een groots spektakel wil bijwonen na het skien, dan kan u terecht op de BMW Polo Masters van Courchevel, dat plaatsheeft van 31 januari tot 3 februari 2013, de hoogste polowedstrijd ter wereld…Drie dagen lang  krijgt u de gelegenheid  een nobele en elegante sport te ontdekken, en toeschouwer zijn van een verassende  en sensatievolle sport , op 2007 meter hoogte. Sneeuwpolo is een alternatief voor traditionele polo op gras: het speelt zich af op een kleiner terrein, wat ge¨¨engageerde acties uitlokt  evenals ongelooflijke acceleraties. Zes teams met de beste Argentijnse, Franse en Europese spelers zullen wedstrijden op een speciaal aangelegde ruimte op de landingspiste van Courchevel.

Gratis toegang voor voetgangers en ski¨¨ers. Rendez-vous in Courchevel!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com