icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

10/02/2012

Een dance floor aan de voet van de pistes van Avoriaz !

Kom en join van 28 januari tot 10 februari 2012 de clubbers van gans Europa en geniet van de sneeuw dance floors gedurende 2 feestweken en 50 avonden!

Skiverhuur AvoriazAvoriaz is een befaamd en door de skiliefhebbers erg geapprecieerd skistation: in het hartje van het skidomein van les Portes du Soleil trekt ze de bezoekers aan met een altijd optimale besneeuwing, wandelstraten waar je je ski’s kan aanlaten, en een dynamische sfeer met talrijke day and night animaties… Zo kunt u van 28 januari tot 10 februari, na een sportieve skidag op de zachte of indrukwekkende skipistes van het domein, s’avonds dansen op electro ritmes van de uitgenodigde DJ’s.

De Avo Night Parties 2012 is hét evenement van de winter, dat clubbers verenigt van overal in Europa, voor helze nachten! En het hele station van Avoriaz tovert zich voor de gelegenheid om in een gigantische snow dance Floor: een tiental bars en clubs van het station ontvangen elke avond DJ Audrey, DJ Oscar, DJ AB Gargia, DJ Kunzu en andere talentvolle electro sterren. Afspraak na uw skidag vanag 16 uur om u uit te leven op de Snow Place, en s’avonds het feest voortzetten in de kroegen van Avoriaz met geritmeerde after hours! En om het evenement nog aantrekkelijker te maken, worden overdag professionele competities georganiseerd evenals Freestyle ski-en snowboard demonstraties.

Image source : Wikipedia

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com