icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

24/01/2012

Een overvloed van gebeurtenissen in Courchevel tijdens de maand januari!

Veel te doen in Courchevel voor het einde van de maand januari: het station verwelkomt de nieuwe editie van Born Designers, een samenkomst van internationale designers die hun creaties tentoonstellen, evenals de BMW Polo Master Tour van Courchevel, die de Polo Master tournee 2012 afsluit.

Courchevel is een magisch station met internationale reputatie : het station strekt zich uit over 5 niveaus om de bezoeker verschillende sferen aan te bieden, traditioneel bergstation, familiaal station, feestelijke sfeer, luxestation…Wat het skidomein betreft, het biedt de skiërs van alle niveaus 528 hectare bergen die volledig gewijd zijn aan het skiën. Beginners kunnen oefenen op de Zen zones, dit zijn ludieke spots die alleen voor hen gereserveerd zijn, met 27 groene pistes en 44 blauwe. Meer ervaren skiërs hebben 38 rode pistes ter beschikking, evenals 10 zwarte om hun techniek uit te testen. Als men de Trois Vallées doortrekt, het grootste skidomein ter wereld, geniet men volop van de prachtige panorama’s en landschappen die zich van het Massief van de Mont Blanc uitstrekken tot het massief van Les Ecrins, evenals van een prachtig uitzicht op de Zwitserse en Italiaanse Alpen.

Na het skiën krijgen de adepten van Courchevel de mogelijkheid buitengewone gebeurtenissen bij te wonen, zoals de laatste editie van Born Designers : dit is een uitzonderlijke rendez-vous, die design, sport, luxe en kunst verzamelt in een prestigieuse plaats. Van 25 tot 29 januari 2012 verwelkomt het station een twintigtal internationale designers, die hun creaties ensceneren en tentoonstellen. Deze vier dagen zullen door events benadrukt worden. Een andere prestigieuse gebeurtenis van Courchevel is de BMW Polo Master Tour die de Polo Master Tournee voor 2012 zal afsluiten: internationale teams zullen op het magisch landingsterrein tegen elkaar wedijveren, op 2000 meter hoogte! Het gaat hier om het hoogste sneeuwpolo toernooi, een uniek spektakel, dat het bezoek waard is. Laten we dus afspreken in Courchevel, in januari, voor uitzonderlijke gebeurtenissen in een uniek station!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com