icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

07/12/2012

Kerstmis in Saint-Jean d’Arves

Het skistation Saint-Jean d’Arves verenigt authenticiteit, gezelligheid, grootse panorama’s, en toegang tot het grootste skidomein van de Maurienne : Les Sybelles. Ieder vindt er naar zijn smaak: ervaren skiërs en beginners, bergliefhebbers, families die op zoek zijn naar een “praktisch” station… Het skidomein opent op zaterdag 22 december 2012 tot en met vrijdag 19 april 2013: het stelt drie forfaits voor, het mini domein voor beginners, de 90 kilometer pistes van Saint-Jean d’Arves/Le corbier, en, uiteindelijk, voor de veeleisende skiërs, de toegang tot het domein Les Sybelles en zijn 310 kilometers pistes. Voor de jongsten zijn er aangepaste structuren, met een kinderopvang, een speeltuin en een “jardin des neiges” van de Franse skischool waar het skiën aangeleerd wordt vanaf 3 jaar. U bent geen skifan? Saint-Jean d’Arves heeft een waaier van  activiteiten voor u en uw familie : wandelingen me rackets, ter ontdekking van prachtige panorama’s, wandelingen te voet in omliggende dorpen, wandeltochten met sleehonden,  bezoek van het locale patrimonium, paragliding… en talrijke animaties in het station (de kerstman komt natuurlijk op 24 december! Saint-Jean d’Arves is een onmisbare winterbestemming voor families die houden van authenticiteit, en belooft hen prachtige dagen. Om de skiverhuur te vergemakkelijken heeft het station een Skimium partner winkel. Zo kunt u op voorrand online uw skimateriaal reserveren, tegen aantrekkelijke prijzen, en ter plaatse in Saint-Jean d’Arves uw ski’s, schoenen en helmen ophalen!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com