icon-accounticon-android icon-apple icon-chalet icon-checked icon-contacticon-fidelitecabine icon-movie icon-percentphoneicon-playerBtnicon-skiicon-starscamioncamion camion
Log in

om uw reservaties en offertes te bekijken, uw profielen te beheren, uw persoonlijke gegevens te wijzigen...

Renseignez l'adresse e-mail associée à votre compte. Nous vous enverrons un lien par e-mail pour réinitialiser votre mot de passe.

Wachten op verbinding
De verbinding is mislukt, controleer uw inloggegevens

Wij hebben u een nieuw paswoord toegezonden op het adres

Meer over Skimium

Nieuws van de Franse skistations

07/02/2013

Nachtskiën in het skistation Praz-de-Lys

Het skistation Praz-de-Lys verenigt twee dorpen van de Haute-Savoie : Praz-de-Lys en Sommand, verdeeld over twee berghellingen, nabij Zwitserland. Het station bevindt zich tussen 1400 en 2000 meter hoogte aan de voet van de Roc d’Enfer. De menselijke maat van het station maakt het mogelijk sereen te skiën met zicht op een prachtig bergpanorama.

Ideaal voor een wintersportverblijf in familieverband met zijn 53 pistes en 24 skiliften. Praz-de-Lys biedt u de mogelijkheid het alpineskiën te beoefenen, evenals het noordse skiën, en ook het langlaufen. Het skistation vergeet zijn voetgangers niet, met een 30 kilometer lange aangelegde piste voor wandelaars en racketbeoefeners. Tijdens uw parcours ontdekt u het woud, de chalets en de alpineboerderijen. En in februari kunt u elke dinsdag op de piste van Chevaly ‘s nachts skiën!

Voor de meest sportieve onder jullie die graag ‘s nachts skiën, is de Assaut du Haut Fleury een echte challenge. Deze nachtelijke, gechronometreerde  en individuele wedstrijd van alpineskiën is een bestijging met een positief hoogteverschil van 600 meter. De wedstrijd start dus op 19 februari 2013 om 19u op de piste van Chevaly en eindigt boven de Haut-Fleury. De wedstrijd maakt deel uit van de Challenge van  skicompetities. Aarzel niet u in te lichten of uw materiaal te huren in de Skimium winkel “les terrasses sport” van Praz-de-Lys. Hop naar de top van Assaut!

Ontvang al onze aanbiedingen

Geef uw e-mailadres en abonneer u op onze nieuwsbrief

Volg ons

Vindt u Skimium leuk? Volg onze wereld!

Onze betalingsmethodes

slechts 25% aanbetaling

Voor het beheer van uw klantenrekening worden uw gegevens automatisch verwerkt. Ze worden gebruikt door de onderneming SKIBREAK SAS en de winkel SKIMIUM, waarbij u de reservatie heeft gemaakt. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners van de onderneming SKIBREAK.

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, recht te zetten en u te verzetten tegen de verwerking ervan. U kunt van dit recht gebruikmaken door contact op te nemen via het volgende adres: service.client@skimium.com